31
Dec
07

bye 2007

31/12/2007…. beberapa jam lagi akan berlabuh tirai 2007… selamat datang pada 2008… selamat datang pada angka 1 untuk ditambah pada umur.. hehehehe… kejap je rasanya masa berlalu…. azam 2007 x sumernye tercapai… ada la yg tercapai dengan bangganya…. ada yg hancur punah berkecai… ekekekeke… x sanggup rasanya nak maintainkan azam tu.. biarlah masa dan keadaan yg menentukannya….
harapan 2008.. moga kehadiran  2008 memberikan harapn dan sinar hidup yg membahagiakan… biarla sumer nye berjalan dgn lancar…
rasanya 2008 juga sudah cukup mematangkan aku dalam mengharungi perjalanan hidup yg penuh liku… biarlah sumer baru.. harapan baru.. personaliti baru… kehidupan baru… cita² baru… cerita baru.. serba serbi baru.. yg lama biar tersimpan menjadi kenangan dan pedoman… semoga langkah seterusnya membawa sinar gemilang…
azam tahun baru:-
  • kejayaan = nak up lagi
  • kesetiaan = (kena proses balik)
  • cita² = ada projek baru baik punye…
  • lain² = lom pk arrr….
harap sumer kawan² makin maju dlm kehidupan… pada sahabatku yg sdg bertarung dlm krisis… semoga 2008 memberi kekuatan utntuk mengharungi kehidupan yg mencabar… semoga tabah dan kuat… aku sentiasa berada di kelilingmu andai ko perlukan aku…. mengalah x bererti kita kalah…
pada geng² parlimen moga parlimen kita makin makmur dan gumbira ye…
pada lipo moga cepat dipinang.. lambat² ko pegi je pinang mamat tu…
pada bikut (klau bikut baca arr).. jaga madu elok²… ekekekekeke… pada anis… moga bertambah lagi ahli keluarga.. ekekeke.. bukan madu ek… tapi anak.. hak hak hak… pada nuyul.. semoga cepat naik pangkat.. slamat maju dlm pelajaran dan cinta.. pada cak… semoga thn ni umor ko naik la jadik 19.. x tahan aku asik 18 jee… jeles arrr…  pada toi… semoga thn ni blh balik beraya kat mesia… lenkali nak soh book tiket soh la awal²… ni sok nak raya baru nak book.. pastu dok nyuruk sensorang… keh keh keh… pada sapa lagi ye… hahahahaha… blur la pulak… last but not least pada aku sendiri arr…. carik keje baru… yeshhhhhhhhh
ok la…. wish all the best to all my frensssss…
thanks for being my 2007 frenssss and hope ur frenship will be together gether forever….. hepi new year…….
~~ bye 2007 ~~ ~~ welkam 2008 ~~ new life is begin....

2 Responses to “bye 2007”


  1. 1 BisKuT
    January 1, 2008 at 11:46 am

    i baru masok blog u gal…dr semalam sesat pusing2 dlm blog u n lip….adesss…..slmt thn baru 2 u 2 gal n 2 allz…..dun wori abt my madu, dia maken manis……hahahahahaha….i wish u CEPAT DPT JODOH…kal0 lmbt sngt,u ikot lip ler p pinang ‘mamat’ tue…huhuhuhuhu……

  2. 2 Mylily
    January 2, 2008 at 9:02 am

    wakakakakaakkaa… welkam bek bek to my blog bkut….
    sesat ek… sesat pun xpe.. skang ni kena main redah je… keh keh keh


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Stats

  • 221,532 visit

…..

Yang Melawat MYly

web tracker
December 2007
M T W T F S S
« Nov   Jan »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

sapa tu


%d bloggers like this: