02
Feb
08

~~Hepi besday to me~~

Hepi besday to me… hehehe… tq my frens…. Best thn nie.. dpt wishes dr ramai org… dr insan² tersayang…. Walaupun hanya cyber menjadi penghubung antara kita semua… x sangka begitu berjasa cyber dlm persahabatan dan perhubungan kita…

dsc00041.jpg

Hadiah pertama aku terima dr sumi… tq sumi.. awal ko anto gift ngan kad kat aku.. mcm x sabar² je nak soh umur aku bertambah 1 thn lagi…. Keh keh keh


dsc00043.jpg

 

Ni kad dr sumi…. Kaler ijau lagi.. kata sumi ink kaler printer dia abih.. so terpaksa cetak ngan kaler itam… keh keh keh… camtu pun blh ke…. Blasah je la sumi…

dsc00042.jpg

Comey bear tu… thn lps dpt anak rimau.. ada dlm keta… hadiah pertama dan terkahir dr arwah kak zara ngan si yus….


Pastu kan.. dpt la hadiah lagi…. Awal sehari sebab 2/2 hari sabtu… 1st week lak tu.. posmen x keje maaa…. Tapi awal² dah kena warn.. jgn gatal tangan bukak plastic courier tu…. paling awal blh bukak kul 12 tgh mlm.. adesss.. masa tu bagus je dok pegang pisau… keh keh keh…. Syn lak dok hasut bukak ler… jgn bitaw dorang…. Hahahahaha tapi kawan aku tu warn lagi… adesss… so kena honest la… seb bek la kat opis keje byk. So x la terpk sgt nak bukak plastic courier tu… ekeekkeke.. balik kul 7… sampai umah mandi sumer then kuar pegi pasar mlm….. kul 12 berderet² sms masuk… syn… abg kns.. lip… alice… anis… toi [wish kat skype… hehehehehehe…]

dsc00044.jpg

Dah kul 12… excited nak bukak hadiah… jeng jeng jeng….. memula bukak plastik aku dah tersenyum.. mana x nye.. balut ngan paper… keh keh keh… pas bukak paper ade la wrap ngan kertas merah pink gitu… dlm wrap ada lagi la… kotak biru… jeng jeng jeng…

dsc00046.jpg

 

wahhhhhhhhh.. jam swatch… woooo… cun… dr pengirim² yg namanya dirahsiakan… hehehehe atas permintaan tuan badan… apa nak wat kan… bestnye… terharu + tergaru aku seketika… keh keh keh…

 

dsc00047.jpg

tgh hari syn belanja makan kat siriwan thai food.. my peberet food.. tomyam [puhhhh berasap]… 4 angle bean [bukan angel ek], cashewnut [betul kot eja] chicken n also sea coconut juice.. all my peberet…. Yum yum yum…Sedap sampai lupa amik pic… ekekekeke…

ada lagi nak citer.. tapi pasni sambung,,, pas timer dr somebody… ekekekeke… tq all my frendssssssssss… luv u all.. muwah muwah

 

meh kita sambung pasal present… hehehehe…

hari isnin tu ari tu aku masuk opis half day.. masuk je opis nampak ada 2 parcel dr courier… beratur atas meja tu… file sumer tolak tepi… keh keh keh…

rupanya dpt present dr oney…tq oney.. x sangka ko pun ingat… hehehehe

1.jpg

sorang lagi yg anto sapa lagi.. si adik kecil tu… nuyul… keh keh keh… jgn marah haaa… ko tu mmg kecil lagik.. kui kui kui.. tapi dah nak tawen… jgn lupa habaq awai² no… senang nak usher present kotak besor utk ko… hahahahaha….

2.jpg

lawa x packing? hehehehe…. nak bukak pun sayang…. manis tang teddy bear tu… kui kui kui…

11.jpg

bila dah buka… jeng jeng jeng… photo album… tapi kan bila tgk dlm… adessss si nuyul lupa kot nak selitkan gambar dia… keh keh keh keh… anyway… tq yo nuyul….

 box1.jpg

hari selasa aku dpt parcel besar ni… tgk pon tekojut.. nampak nama dr mama kisya.. alaaaa… si anis…. hik hik hik… berat lak tu… pastu aku dgn semangat berkobar² buka la parcel tu.. skali terkejut… taw nape aku terkejut… jeng jeng jeng…

 

veet.jpg

tadaaaaaaaaaaaaa…. skali tgk kotak… keh keh keh aku pecah gelak kat opis… xkan la si anis bagi aku 24 unitss krim veet… hahahahaahhaa…. adoi laaaa… sakit perut gelak… hahahahaha… pastu suspen open lagi la kotak tu… taw nampak apa? jeng jeng jeng…

 

in.jpg

plastic? kuang kuang kuang…. bukan plastic tu yg anis hadiah kan.. tapi bwh plastic tu ler… tadaaaaaaaaaa….

21.jpg

hehehehe… set waterlily tu…. tapi kan…. bila tunjuk kat kantoi… ade ke dia kata tu set barangan baby… wakakakakaka…. xkan baby pakai deodoran kot… hahahahaha… sabo je la.. bitaw je kat anis.. lagi la gelak besar si anis tu.. siap kata ‘hampeh je toi ni’… keh keh keh… lawak x hingat…

12.jpg

comey kan pic kat kad tu.. baby tertonggeng… aku bygkan kisya yg tonggeng… mesti cute.. keh kehh keh… paper pon…. tq anis…. anis tanya dah bukak ke blom.. aku kata blom.. sayang woooo… packing lawa… hehehehehe… tq muwah muwah to all yg ingat besday aku….

best giler besday ni rupanya…. kan best klau tiap² ari is my besday… kwang kwang kwang…. ekekekeke… tq all my frendssssssssss… luv u all.. muwah muwah…

p/s: tawun depan jgn lupa besday aku lagi yo…. hahahahaha


10 Responses to “~~Hepi besday to me~~”


  1. 1 oney
    February 3, 2008 at 12:02 am

    rasanya cam aku org terakhir wish…

    SELAMAT HARI JADI LILO
    SEMOGA PANJANG UMUR DAN MURAH REZEKI….
    DAN CEPAT KAWINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN….

  2. 2 BisKuT
    February 3, 2008 at 11:18 am

    im d last person 2 wish u gal
    EPI BELATED BDAY GAL….
    mowahssssssss mowahssssssss :*:*:*:*

    pesanan dr penaja: ae: hope akn bertemu jodoh yg romantiska cm kami….
    kl : smuga di pnjangkan usia dn di murahkan rezeki…
    smuga jodoh dlm cyber akan jd kenyataan….

    p/s: sama pesanan dlm grops…bkot kopi teh je…hehehe….

  3. 3 princessredtulip
    February 3, 2008 at 12:39 pm

    wah! bestnya dpt jam swatch.. ko suka ke ly? lip pun suka gak.. huhuhuhu…. wrapper pink lagik tu!

  4. 4 BisKuT
    February 3, 2008 at 4:24 pm

    bday bkot yg ke ’21’ nnt bkot nk adiah gak angels… tapi bkot nk pileh sndiri, bleh tak? bleh arrrrrrrrrrrr…plzzzzzzzzzz plzzzzzzzzzz plzzzzzzzzzzzz….

    p/s: D lily bg ape erks? ikat diri sndiri gan riben merah ke bro kantoi? hehehehe….

  5. 5 Lilo
    February 4, 2008 at 12:37 am

    wahahaahaha… ramai lagi yg x wish aku neh… keh keh keh… joke je… anyway tqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq tuk semua yg ingat…. best rupanya besday ni kan…. keh keh keh… tq lip tq red tq bikut tq ae tq kl tq oney n tq tq tq tq to allllllllllllll…. harap² wishes korang tu menjadi ek.. bikut nak gift ape tu bikut? eh… bikut coming 21 ek… alahai…. cak gak yg mude asik 18 je kan… hak hak hak…. lip. ape yg ko suke aku suke arr.. tgk wrapper pink lagi….

    Aku dpt gak gift dr toi… nak taw ke apa giftnye? keh keh keh.. ade laaaa… rahsia…

    p/s: bikut, lip anis – mana gift ngan riben merah tu.. x sampai² lagi nie… hak hak hak

  6. 6 sumijelly
    February 4, 2008 at 11:57 am

    hehehe…….
    malu seh.jgn arr citer ink kaler habis,………….
    nanti next person pun dpt mcm tu gak.
    hik.hik.hik………..

    Anyway..Happy Birthday Lily………

  7. 8 anissephia
    February 5, 2008 at 9:46 am

    adoi…baru sempat jenguk blog hang….
    wahhh…manyak buzday wishes…manyak buzday gift…umur pun jadi manyak…adessss
    eppy buzday sweet…[wish lagik..hahahaha]

  8. February 6, 2008 at 3:07 pm

    hahahaha… Jam swatch tu gue bagi arrrr…
    apamacam ahmoi ..chantek tak jam tu ?..
    gue tempah kek switz tuuu …wa cakap lu…
    hapy birthday to you…
    you re born in the zoo..
    keh..keh..keh..

  9. 10 princessredtulip
    February 6, 2008 at 3:19 pm

    hampeh la cak ni


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Stats

  • 221,445 visit

…..

Yang Melawat MYly

web tracker
February 2008
M T W T F S S
« Jan   Mar »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829  

sapa tu


%d bloggers like this: