19
May
08

spageti lagi?

ari jumaat… xde citer best pun…

lunch lepak kat pacific.. makan claypot rice.. yum yum yum.. sedap.. lama x makan claypot rice tu.. peh makan.. jln².. usher barang.. pehtu naik tingkat atas sampai kat area thai fair.. adesss.. terbang lagi RM ku.. mmg jenis x tahan godaan la… rembat baju selai suar selai… serba putih.. hehehehhe… mcm gadis suci je aku rasa… keh keh keh…

masuk opis.. biasa la pas makan.. mata kuyu je.. nak wat keje pun xde mood.. so layan tenet jap… lepak ngan syn kat opis sampai kul 7… teman syn setelkan personal problem dia.. then kul 7 sama² balik.. cian kat my best pren tu.. ada family problem.. mmg salute sebab till now she still tabah… klau aku rasanya… ntah la… mcm dunia nak gelap… be strong yeah… i’m always with u anitime u need me…

kul 7 ilah sms.. ajak pegi billion beli brg.. otw balik tu sms housemate lupa nak pesan soh abihkan spageti yg dlm fridge tu.. ada pun sikit je… pehtu.. member tu kata x cukup… nanti balik dia soh masakkan lagi.. keh keh keh… nasib ler.. sampai billion beli brg tambah… aku lak tetiba rasa lapar bila teringat spageti… hehehehehe… sampai umah terus masak… member tu siap pesan nak tapau p keje… huhuhu… sedap sgt ke… sedap x sedap aku x leh nak komen.. sebab klau tanya aku.. jawapannya mmg SEDAP… hahahahaha… sapa la yg masak tu kan… huhuhu… so inilah hasilnya…

‘SELAMAT MENJAMU SELERA’…


4 Responses to “spageti lagi?”


  1. 1 sumijelly
    May 19, 2008 at 11:17 am

    perggh…best nampak spegethi…..
    mintak cikit leh.huhuhu.
    cian aku.sensorang…….

  2. May 19, 2008 at 1:38 pm

    huhuhuhu..ko ni kan klau bab makan laju je sumi… ekekekekeke… buah ati pengarang jantung ko dah balik dr korea ke sumi? kui kui kui

  3. May 19, 2008 at 5:26 pm

    hehehe..
    makan je taw…!!

    kwang….kwang..kwang…..!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Stats

  • 221,466 visit

…..

Yang Melawat MYly

web tracker
May 2008
M T W T F S S
« Apr   Jun »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

sapa tu


%d bloggers like this: