17
Jul
08

kau guriskan perasaan

Semenjak kau kenali dia
Pandangan mu mula beralih arah
Aku di sebelah bagai tak nampak
Seolah kasih ku… sudah kau campak dari hati mu
Tak mampu untuk ku bersuara
Tak mampu bersemuka dengannya
Kalau di hati marah membara
Kalau kau tak setia…
Cinta itu tak boleh dipaksa
Kiranya apa yang terucap selamanya ini
Hanya sekadar madah penyeri suasana
Oh amat pedih perasan kini bila
Dipermainkan sewenang-wenang
Oleh mu yang kuanggap kekasih
Dalam keadaan yang tertekan
Masih mampu ku menahan
Lainlah engkau waktu ini
Hanya sekadar menyemai janji
Terpaksalah kulupakan walau hati masih sayang
Kini engkau sudah jadi milik orang
Tak mampu ku kecap bahagia
Pabila bersama si dia
Walau di hati masih marah lagi
Atas perbuatan… yang menguris perasaan

13 Responses to “kau guriskan perasaan”


  1. 1 sumijelly
    July 23, 2008 at 3:49 pm

    ly…….nak MP3………..
    best la lagu nie..
    mcm biasa dgr….
    tp x ingt la sapa penyanyi nya…………..

  2. July 23, 2008 at 7:14 pm

    laaaaaaaa… kan ada dlm kpl.mp3 sana
    p amik dlm stor…
    ari tu kak cik kan anto kat googlegroups…
    mesti ko delete… nanti aku anto kat emel ko

  3. 3 jack
    August 17, 2008 at 12:03 am

    alamak…lirik ade sikit2 salah la…huhu
    aku ade lagu nie…dari sweet child.tajuk kau guriskan perasaan.memang best la lagu nie.siyes.

  4. August 17, 2008 at 12:07 am

    hehehehe… ye ke ada salah sikit.. xpe la nanti ada masa aku perbetulkan balik.. mp3 pun dah ada.. lagu ni mmg best kan… welcome 2 my blog…

  5. August 27, 2008 at 9:31 pm

    tengkiu2…aku peminat lagu rock kapak lame2 nie…lagu sume best2
    tapi sedey la ramai yang xtau lagu2 nie.
    lagu2 nie lagu besh dari lagu skg
    still da best for da next 40b light years!

  6. 6 jack
    August 27, 2008 at 9:33 pm

    nk tnye ckit….ape yang menarik kat blog nie??
    sori im askin dis…bcoz my TMNUT not-so-broadband is ridicilously siput.

  7. 7 shasha
    September 4, 2008 at 9:14 pm

    omg!!!da lame carik lagu nih tak jumpe..
    somebody mail kat me leh?
    nayeshaz@yahoo.com
    tq…!very much appreciated!!

  8. September 4, 2008 at 10:53 pm

    hehehehe
    dah sent ke emel shasha as requested…
    enjoyyyyyyy…

  9. September 4, 2008 at 10:54 pm

    to jack… ada masa ronda2 la kat blog ni.. mcm2 ada… insyaallah segala info akan bertambah dr semasa ke semasa….

  10. 11 zairi a.k.a jack
    September 13, 2008 at 1:46 am

    to lily…when will u update ur page?do tell me plz…tanx.

  11. September 27, 2008 at 2:04 am

    lama x jenguk blog ni apatah lagi nak update… tersepit dalam kesibukan kerja dalam mengejar masa yg semakin cepat putarannya…

  12. 13 wan
    May 28, 2009 at 10:13 pm

    lily… sy dh lama cri lgu ni, x tau nk donload kat ne.. leh email kat sy x? plsss…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Stats

  • 221,445 visit

…..

Yang Melawat MYly

web tracker
July 2008
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

sapa tu


%d bloggers like this: