27
Jul
08

Jgn main belakang

Seorang mamat yang gemuk masuk ke fitness center utk menguruskan badan.. seorg lelaki di kaunter bertanya kepada mamat tadi,”kami menawarkan 2 program disini… RM50 utk versi ‘biasa’ dan RM100 utk versi ‘cepat’.”

mamat tu pon berkata, “saya ingat yang biasa lah sbb saya ni baru nak try kuruskan badan.”

” ok, encik sila masuk ke bilik no.5 di penjuru bilik sana,” jawab penjaga kaunter.

mamat tadi pon masuk la ke bilik itu dan menutupnya. selang 2 minit kemudian, seorang wanita cantik, lawa, body best, mantap masuk ke dalam bilik itu. dia kemudian menanggalkan pakaiannya sehingga menyebabkan mamat tu tak senang duduk, berpeluh.
perempuan tadi berkata, “kalu tuan dapat tangkap saya, tuan boleh buat apa saja dgn saya… hikhikhikk” dan dia terus berlari dalam bilik itu. mamat tadi pun kejar la.. kejar punya kejar sampai 10 minit pon tak dapat lagi. tapi mamat tu kejar lagi sampai terjatuh terjelepok lalu pengsan.

apabila dia sedar, dia bangun dan terus ke penimbang dan mendapati beratnya dah turun 3 kg. ” wow.. mmg senang nk turun berat bdn,.. memang berbaloi aku bayar RM50 td” katanya seorang diri.

keesokkan harinya dia datang semula ke tmpt tersebut. dia ditegur oleh pemuda di kaunter. setelah diberi penerangan seperti semalam.. mamat tadi memilih utk mencuba versi ‘cepat’ pula.

“baiklah, encik masuk bilik no. 6 di situ ya..”kata penjaga kaunter.

setelah beberapa minit didalam bilik itu, datangla seorang body builder yang badannya tough dan terus melondehkan pakainnya. body builder itu berkata “saya akan kejar kamu dalam bilik ini, dan kalu saya dapat … … hehhehheee”


7 Responses to “Jgn main belakang”


  1. July 27, 2008 at 11:06 pm

    habis kan arrrr citer tuuuu… apsal sekerat2 plak ….
    kalu org tough tu dapat apa dia buek Lilo..??……….

  2. July 27, 2008 at 11:13 pm

    dia buek…….
    dia buek…….
    dia buek…….
    auuwwwwwwwwww… dia main tonggeng2 la cak oiiii
    debushhhhhhhhhhhh

  3. 3 kantoi
    August 9, 2008 at 7:06 pm

    AUWWWWWWWWWWWWWWWWW……….!!!!!!!!

  4. 5 jack a.k.a aizi zairi
    September 9, 2008 at 1:48 pm

    hahaa…..
    sadis!!!hilang teruna beliau.kiki

  5. October 10, 2008 at 8:42 pm

    The Australian government failed to persuade Malaysian authorities to return the Malaysian-born Iddin and Shahirah, who were taken to Malaysia by their Malaysian father in July 1992.

  6. October 10, 2008 at 8:48 pm

    In July 1992, Jacqueline Gillespie made headlines when her children were abducted and taken out of Australia by their Malaysian father.
    In just four year, a fairytale romance begun in the soft Melbourne spring of 1980 had turned into a nightmare of Islamic superstition, isolation, betrayel and abused.
    Once Jacqueline Gillespie was a princess, seventeen-years old wife of Prince Raja Bahrin, firt-born grandson of the late Malaysian King.
    And it was here in the royal palace compound of an oil-rich nation of Terengganu, Malaysia where she brought up. Her only duty was to please her husband in all ways..

    Australian side : ABDUCTION@ KIDNAPPING

    Once I was a Princess
    Author: Jacqueline Gillespie


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Stats

  • 221,532 visit

…..

Yang Melawat MYly

web tracker
July 2008
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

sapa tu


%d bloggers like this: