11
Jul
08

~~aku kan terus pergi~~

Sakitnya hati ini bila ditinggalkan saja,
apakah yang ku beri tiada erti cinta,
buat apa ku disini,

mengharap yang takkan kembali,
sia-sia pengorbananku,
cukup kau menyalahkanku.

Aku kan terus pergi,
tanpa ragu,
ku hapus segala kenangan,
Aku kan terus pergi,
tinggalkanmu,
Ku pasti takkan kembali.

Mulanya diri ini mampu saja tuk bersabar,
Akhirnya semua punah,

ku tak bisa tegar,
Bagai mengejar pelangi,
makin ku dekat kau jauhi,
Aku punya harga diri,
Cukup berakhir disini.

Aku kan terus pergi,
tanpa ragu,
ku hapus segala kenangan,
Aku kan terus pergi,
tinggalkanmu,
Ku pasti takkan kembali.

buat apa ku disini,

mengharap yang takkan kembali,
sia-sia pengorbananku,
cukup kau menyalahkanku.

Aku kan terus pergi,
tanpa ragu,
ku hapus segala kenangan,
Aku kan terus pergi,
tinggalkanmu,
Ku pasti takkan kembali.

Aku kan terus pergi,
tanpa ragu,
ku hapus segala kenangan,
Aku kan terus pergi,
tinggalkanmu,
Ku pasti takkan kembali.

Bagai mengejar pelangi,
makin ku dekat kau jauhi,
Aku punya harga diri,
Cukup berakhir disini.

 

 

 

 

 


49 Responses to “~~aku kan terus pergi~~”


  1. 1 azri
    July 15, 2008 at 11:03 pm

    nak tau sape penyanyi lagu ni.??

  2. 2 atai....
    July 16, 2008 at 4:51 pm

    wei…

    saper yang nyanyi dow……
    bagi tau lah jgn biarkan aku trtnya2….

  3. 3 atai....
    July 16, 2008 at 4:52 pm

    aku nak cari petua nasi kangkang….

    saper2 yang leh tolong…

    komen lah k..?

    tata….

  4. July 16, 2008 at 5:04 pm

    penyanyi lagu ni nama dia LIYA
    penyanyi baru… lagu ni lagu tema citer ABADI SEBUAH CINTA

  5. July 16, 2008 at 5:05 pm

    petua nasi ka***ang?
    nak kenakan somebody ke nak elakkan dr terkena?
    musykil musykil….

  6. 6 kantoi
    July 16, 2008 at 9:49 pm

    sya nak cari petua ‘nasi minyak’
    ada ker?….

    kwang..x33

  7. 7 kantoi
    July 16, 2008 at 9:53 pm

    nak pi mana?…….

  8. July 17, 2008 at 11:19 am

    huhuhu… nasik minyak ek
    nasik yg rendam minyak ke nasik minyak pak pak bing bing🙂

    nak p mana? x taw nak p mana lagi… any suggestion?
    keh keh keh

  9. July 17, 2008 at 10:33 pm

    best juga lagu ni. Cuma nak tahu, ni LIYA mana? Liya AF yang terkeluar waktu prelude tu ke?

  10. 10 nana
    July 17, 2008 at 11:38 pm

    mane nk dpt lagu ni eh??dh cari bnyk tmpt tpi smpi skng x dpt2 lgi..spe2 yg ade bleh bg i x??nananoh@gmail.com..thnk u so much

  11. July 17, 2008 at 11:39 pm

    lagu ni mmg best.. lirik menusuk kalbu… Liya mana aku sendiri pun x kenal… penyanyi baru la kot..

  12. 12 nana
    July 18, 2008 at 8:47 pm

    mane nk dpt lagu ni eh??dh cari bnyk tmpt tpi smpi skng x dpt2 lgi..spe2 yg ade bleh bg i x??nananoh@gmail.com..thnk u so much..plz..anyone..

  13. 13 amee
    July 19, 2008 at 3:03 am

    nak lagu nie boley? antar kan kat emel nie vortexenixma@yahoo.com
    please ye…

  14. 14 inma
    July 19, 2008 at 3:05 pm

    nk jugak lague nih..puas dh cari..amni9903@yahoo.com

  15. 15 azri
    July 20, 2008 at 10:40 pm

    susah tol nak cari mp3 lagu nih~
    ade sesape tau xmn2 web yg bleh dwnload lagu ni =)

  16. 16 nana
    July 22, 2008 at 1:44 am

    betull..spe2 tau x ane2 web yg leh dnld lgu nih..

  17. July 22, 2008 at 11:21 pm

    adussssssss…. dah byk ari try carik.. x dpt2.. sesapa yg nak cuba sila dload website ni http://www.limewire.com.
    kena dload pastu try search.. dah byk kali sy search kat limewire tapi asik dpt file corrupted je… kat jiwang.org pun xde lagi..
    sapa2 yg dah dpt powed kat sy sama ye… lily.miss@gmail.com
    makacihhhhhh..

  18. 19 haida
    July 24, 2008 at 4:27 pm

    nak jga lagu ni. email direct pd i ble tk?

  19. 20 haida
    July 24, 2008 at 4:29 pm

    villy_haida23@yahoo.com – sori lupa bg email td

  20. 21 WakJeng
    July 25, 2008 at 2:24 pm

    mntak tolong send lagu nie kt email aku mynames_sky@yahoo.com
    mntak tlg sgt2 ea….

  21. July 26, 2008 at 10:28 am

    uwaaaaaaaaaaaaaa…. sampai skang carik x dpt² lagi… agaknya lagu baru.. single pun lom release.. sebab tu lom ada mp3 lagi kot….

  22. 23 farhana
    July 26, 2008 at 4:40 pm

    Liya ni yang AF tu laa.. AF 4 tak silap aku.. Tapi yang tak masuk laa.. Dia ni kira mcm smpi pringkat prelude jek.. Sama dgn leez, tasha, hazama.. Tu ape yg aku tau laa serba sedikit psal liya ni..

  23. 24 me
    July 27, 2008 at 7:02 pm

    bole bg link utk dload lagu nie tak…arigato..

  24. July 27, 2008 at 8:46 pm

    jenuh dah carik dlm tenet mp3 lagu ni… so far sapa pun x dpt lagi..

  25. July 31, 2008 at 9:55 am

    haaa nak jugakk lagu ni please emailkan kat —> alesyamaisarah@yahoo.com
    TQ

  26. 27 misha
    August 1, 2008 at 2:16 pm

    dah penat cari lagu ni… bleh x sesape emailkan lagu ni kat misha_stitch@yahoo.com TQVM…

  27. 28 Alex
    August 3, 2008 at 7:26 am

    Tolong kirimkan lagu ini kepada saya jika sesiapa ada. Kekasih saya sangat suka lagu ini.
    Email saya: unclechoo@hotmail.com
    Terima kasih.

  28. August 5, 2008 at 10:35 am

    Salaam..Boleh tak tolong emailkan lagu nier kat saya time kacihh…
    Email: neshasmiley@hotmail.com

  29. 30 LinQ
    August 7, 2008 at 1:02 pm

    Saya pon nak lagu liya ni. Minta tolong email ye ke avicennae@yahoo.com . Dah puas cari tak jumpa. Terima kasih.

  30. 31 haida
    August 8, 2008 at 1:37 pm

    ;-( tk dpt cari lagiiiii…. sampai caller ringtone pun copy dpd citer kat tv3 tu sbb nk dgr sgt.. nk full song.. sapa dah dpt tu email kat sayaaaaa… villy_haida23@yahoo.com… akan sentiasa mennanti penuh kesabaran disamping mencari.. kalau ada cd / vcd yg dah kuar ada laguni sesiapa dpt detect tu kasi tau gak ekkkk…. tengkiuuuzz

  31. 32 Rosmaria
    August 19, 2008 at 12:45 pm

    Sesiapa ada lagu ‘Aku kan terus pergi’ boleh tak hantar kat saya. Susahnya nak cari lagu nie…
    Email saya rosma632@yahoo.com
    Thanks

  32. 33 fred..
    August 19, 2008 at 1:11 pm

    best gak lagu ni.. layan…………

  33. 34 wati
    August 20, 2008 at 10:03 pm

    Hai…
    Saya pn nak lagu ni..kalau ada sesiapa ada lagu ni..tlg emailkan pada saya juga ye..TQ..
    Email : khaiwati@yahoo.com

  34. 35 ana
    August 21, 2008 at 6:23 pm

    hye…

    nak jugak..cm bule dilayan jer…TQ!!

  35. 36 nima
    August 22, 2008 at 12:53 am

    saya pun nak juga lagu liya ni…:( ari ni bau dgr tgk drama last episod plal tue. sedap nye pasal terus cik lam internet tapi tak dok. kot sapa ada tolong mail bleh hu hu hu

    nima_sritampang@yahoo.com.my

  36. 37 haida
    August 22, 2008 at 1:49 pm

    sekejap sgt citer ni, last episode tu sedey je kite tgk😦

  37. 38 haida
    August 22, 2008 at 1:55 pm

    sempat rakam kt tv utk jd caller ringtone..
    huhuhuhu cannot go
    aritu ada org send kte lgu ni
    sapa nak msg kte, kte reply dan fwd kan, tp yg dia kasi tu low quality
    at least ok la sementara high quality tu kuar internet or cd nyer dah ada🙂

    villy_haida23@yahoo.com

    bye

  38. August 22, 2008 at 6:02 pm

    da puas cari lagu ni.tp x jumpe2 gk r…lagu ni besh glerr….cne nk cari ek????kt internet x dok.Hmmm…spe2 yg ade lagu ni…Fwd2 la kt kte k.Daaa

  39. August 23, 2008 at 12:23 am

    ermm,nape sush nk dload vdeo lgu ni r???
    ad sape2 taw x???

  40. 41 ina inot
    September 3, 2008 at 12:22 am

    uwawawa… mmg ssh nk dpt lagu liya ni.. dh pnt cari xjmpa pun.. ada sesapa yg baik hati, tlglh forwardkan lagu liya ni kat email sy ni.. plzzzzzzz…… inot_11@yahoo.com

  41. September 4, 2008 at 10:56 pm

    lagu ada.. tapi quality low la.. yg ok punye x dpt lagi… masih dlm usaha pencarian… jap lagi sy emelkan ye..

  42. 43 aiuou
    September 6, 2008 at 12:54 am

    saya pun nak lagu liya nie…kalau dapat tolong emailkan pada saya juga….plzzzzz….
    thanksss….

  43. 44 aiuou
    September 6, 2008 at 12:55 am

    alamat email saya
    nonie_putri@yahoo.com

    thanks…😛

  44. 45 princezz
    September 11, 2008 at 8:57 pm

    sy pn nak gak….dh merata2 cri tp xde gak.dlm 4shared ade tp xbest sbb diorang rakam…mne best!!!!

  45. 46 sara
    October 4, 2008 at 6:59 am

    blh x upload lagu ni..ske lepas tgk cte abadi sebuah cinta..dok cari merata tp xjupe2 pn..huhu

  46. October 24, 2008 at 11:59 am

    lagu ni mmg SUSAH nak cari, tp ada dalam simpanan saya🙂
    siapa2 yg mahu sila download di sini

    –> http://www.ziddu.com/download/2475505/liyairyani-akukanteruspergi.mp3.html

    don’t worry, copy saya ni stereo HIGH quality.
    kalau mahu lagu2 lain silalah jemput masuk ke blog saya –> http://topbaru.blogspot.com

    lagu liya ni belum saya updatekan lagi dlm blog. so kirenye, korang lah org2 yg pertama😀

  47. January 19, 2009 at 4:50 pm

    askom….sye nk tnye nei da cpe2 taw nk cri kt ne video lgu nie????sye nk dgr sgt2 kalo da y taw..plzzz gtau sye kt amoigurlz_fira@yahoo.com

  48. July 8, 2014 at 6:14 pm

    Right away I am going away to do my breakfast, once having
    my breakfast coming yet again to read additional news.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


Blog Stats

  • 221,466 visit

…..

Yang Melawat MYly

web tracker
July 2008
M T W T F S S
« Jun   Aug »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

sapa tu


%d bloggers like this: